Al sinds 2009 zet De Nieuwe Akker zich in om biologische tuinderijen in Haarlem en omgeving te ontwikkelen. Op die manier brengen we mensen in verbinding met hun dagelijkse voeding en werken we aan duurzaamheid. We werven fondsen voor het opzetten van biodynamische tuinderijen en indien nodig, voor noodzakelijke investeringen in de infrastructuur. Het is een weg naar duurzame landbouw, behoud van cultuurlandschap en sociale innovatie voor de huidige en toekomstige burgers van Haarlem.

De Nieuwe Akker is voor haar werk afhankelijk van inzet en geld; we vragen daarom aan iedereen om ons te steunen. Bijvoorbeeld door deelnemer te worden van een van de tuinderijen. Of door je deskundigheid beschikbaar te stellen. En natuurlijk ook door een financiële gave.

 

Vriend worden

  1. Met elke donatie is DNA blij!
  2. Je kunt ook vriend worden voor 25 euro of meer per jaar. Donaties aan stichting De Nieuwe Akker kunnen worden overgemaakt naar rekeningnummer NL75.TRIO.0390.3865.37 t.n.v. stichting De Nieuwe Akker. Graag vermelden 'vriend'. De Nieuwe Akker is een geregistreerde ANBI. Wanneer je ook tegelijk een email stuurt naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. wordt je op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen en ontvang je uitnodigingen voor een lezing of een open dag.
  3. Zie ook de pagina Belastingaftrek (schenken zonder drempels is mogelijk).

 

Meewerken

Wil je meehelpen bij projecten of je inzetten voor een bepaalde klus van de stichting dan horen we dat heel graag via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Laat weten waarvoor je je wilt inzetten.

Je kunt ook vrijwilliger worden op een van de drie tuinen. Neem daarvoor contact op met de tuinder, via de website van de betreffende tuinderij.

 

slideshow homepage 02