Al sinds 2009 zet De Nieuwe Akker zich in om lokale initiatieven te realiseren. De Nieuwe Akker richt zich op het herstellen en versterken van lokale ketens. De Nieuwe Akker zet zich bijvoorbeeld in voor kleinschalige landbouw met veel diverse gewassen, het bekend maken en informatie geven hierover en neemt initiatief in het verder ontwikkelen van samenwerkingsverbanden op dit gebied.

Steun ons bij het lokaal maken van voedsel, het vergroten van duurzame landbouw en verantwoordelijk burgerschap. 

Vriend worden

  1. Met elke donatie is DNA blij!
  2. Je kunt ook vriend worden voor 25 euro of meer per jaar. Donaties aan stichting De Nieuwe Akker kunnen worden overgemaakt naar rekeningnummer NL75.TRIO.0390.3865.37 t.n.v. stichting De Nieuwe Akker. Graag vermelden 'vriend'. De Nieuwe Akker is een geregistreerde ANBI. Wanneer je ook tegelijk een email stuurt naar <Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.> wordt je op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen en ontvang je uitnodigingen voor een lezing of een open dag.
  3. Zie ook de pagina Belastingaftrek (schenken zonder drempels is mogelijk).

 

Meewerken

Wil je meehelpen bij projecten of je inzetten voor een bepaalde klus van de stichting dan horen we dat heel graag via <Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.>. Laat weten waarvoor je je wilt inzetten.

Je kunt ook vrijwilliger worden op een van de drie tuinen. Neem daarvoor contact op met de tuinder, via de website van de betreffende tuinderij.

 

slideshow homepage 02