Agenda 2018

 

4 aug. BioMarkt in de
Haarlemmer Kweektuin

tussen 10 en 15 uur
1 sept BioMarkt in de
Haarlemmer Kweektuin

tussen 10 en 15 uur

Steun De Nieuwe Akker

De Nieuwe Akker zet zich in om de BD-landbouw te bevorderen door de zelfoogst-tuinderijen in Haarlem en omgeving. Door zelf naar de tuin te gaan, kom je in aanraking met je dagelijkse voedsel en kan je beleven hoe alles groeit en bloeit. Verse biologische groenten die met aandacht en duurzaam worden geteeld, dicht bij huis, waardoor ook het milieu gespaard blijft.

 

De stichting werft fondsen voor startkosten van een tuinderij en noodzakelijke investeringen in de infrastructuur. De tuinders werken als zelfstandig ondernemer op de tuinderij. Gezamenlijk staan we sterk in het bekend maken van dit bijzondere concept dat gedragen wordt door alle deelnemers van de tuinderijen. Door de aankoop van een oogstaandeel verbinden zij zich met het bedrijf en voelen zich betrokken. Zij betalen vooruit, zodat de tuinders zonder lening bij de bank hun groenten kunnen telen. Velen helpen vrijwillig mee op het land en genieten zo op een actieve manier nog een keer van de groenteteelt.Een aantal vrijwilligers doet ook ander werk dat nodig is voor de organisatie van het geheel van De Nieuwe Akker, zoals begeleiding tijdens het oogsten, Nieuwsbrief verzorgen, administratie voeren en promotie van het concept.

 

Gaat je hart sneller kloppen van het werk van De Nieuwe Akker en wil je dit ondersteunen, verras ons met een gift en/of word een Vriend van de stichting. Vrienden doen jaarlijks een gift van minimaal 20,00 euro. Stichting De Nieuwe Akker is een geregistreerde ANBI, dus je bijdrage is gedeeltelijk aftrekbaar voor de inkomstenbelasting. Als je van plan bent om gedurende vijf jaar een bijdrage te schenken, dan is dit helemaal aftrekbaar. Vraag dan het schenkings-formulier aan via info@denieuweakker.nl

 

De donaties worden gebruikt voor de onvermijdelijke organisatiekosten en voor verdere fondsenwerving, ontwikkeling en investeringen. Wanneer je je e-mailadres aan ons bekend maakt, dan sturen we graag onze Nieuwsbrief en houden we je op de hoogte van evenementen op de tuinderijen. Daarom vragen we of je onderstaande hokjes wilt invullen en verzenden. Je gegevens worden niet gebruikt voor andere doeleinden.

 

Donaties aan stichting De Nieuwe Akker kunnen worden overgemaakt naar rekeningnummer NL75.TRIO.0390.3865.37 t.n.v. Stichting De Nieuwe Akker. Graag vermelden 'donatie'.

Voornaam*
Graag je naam invullen

Tussenvoegsel
Invalid Input

Achternaam*
Graag je achternaam invullen

Straat- en huisnummer*
Graag je straat- en huisnummer invullen

Postcode*
Dit is geen geldige postcode

Telefoon
Geen geldig telefoonnummer, niet het juiste aantal cijfers

Mobiel
Invullen: 06-99999999

E-mail*
Dit is een ongeldig email adres

Email herhaling*
De twee email adressen zijn niet gelijk aan elkaar

Opmerkingen
Invalid Input

Datum
Invalid Input